3. nov 2020

agendi tõnõ päiv

hummok algas täämbä väega varra, kuna sjoo plaat tulõ jo är salvesta. ja sääne huvidav salvestussessioon oll täämbä, et ütte lugu salvestasimi (no hää küll, üten heigotamisõ ja munõmisegä) ligi kolm tunni ja tõnõ lugu tull 20 minudiga. nojah. aig presse pääle, kiäki tahtsõ stuudiole saiaq ja mi matisega ollimi oma ao joba lahki lahknu. 

täämbä sai säändse nalla teedä: ossa raks - passin rauno oks.

hihihihihihihihihi

väega mukav om joba täämbä kõnõlda võro keelen. eks suurõmb oht om neläpäävä, ku tulõ jälki laulukuuri minnäq ja piät hulga inemiisiga kokko puttuma. saatsõ paar ammõtligumat meili kah võro keelen, üts trükikoda vastassi kah võro keelen ja küssü, kas om vaia võrro ka plakadi är tuvva. sjoo om küll hää löüd.

püüdse täämbä ütte uma laulu tõlki võro keelde - no peris rassõ om, ku silbiq häste ei klapi. tuu ollgi mu tarto-tallinna rongisõit. tagasisõidul mõtli, et ku ollõkõnõ om vetel leib, siis mis om kokakoola kaaslasõ ekvivalent? et nagu tahkõ vorm kokakoolast. matis ütel, et valgõ tsukõr. nojah, ma õks kujoti säänest peris musta pätsi ette.

soovida ka kaia verrevä ja punasõ tapõlusõ kotsilõ Mukulatooriumi blogist: klõps
no ja sõs huvi peräst sjoost sarjast ka midägi:

võro reiv...

mõtli, et tuu om määnegi ürituisi sari võro liinan. a selgüs, et dagö vahtsõ plaadi pääl om sääne lugu mille nimi om võro reiv. peris huvidav, "võro mööblikombinaadi sektsioonkappi"om vahva keele päält rulli, tiritiri tiritiri titi titi 

ääh okei... nä mängseva pudsunudsija kaarti. nojah, egä omgi kats asja midä inemise tiidvä võro kotsilõ, müüblikombinaati ja pudsunudsijat. 

Kommentaare ei ole: