12. apr 2018

. . .

https://etv.err.ee/v/meelelahutus/ringvaade/saated/40a2dc23-f2bd-4cd6-bf73-bd5665726655/ringvaade

33:11 !! Ülo Mander, üks kõva kaliibriga teadlane räägib veest. Ja mis veega juhtub, kui sinna juurde tehas panna. Lihtsalt veega? Ei, Mander on aastakümneid just seda jõge ja Peipsit uurinud.

Absoluutselt igaüks peaks vaatama seda. "Tehast niikuinii ei tule.." on laisk seisukoht. Palju on varjatud infot ja sahkerdamist.

https://www.err.ee/682277/miljarditehase-kokkuleppe-valmistasid-ette-arendajate-juristid

fosfor emajões. fosfor emajões. fosfor emajões. kujutad ette?
ja mitte ainult.

tuleb hoiakut näidata. üks laupäeva pärastlõuna maikuus. 19.05. ketti! https://www.facebook.com/events/162362574429196/
keti eesmärgiks on toetada Tartu linnavolikogu pöördumist tehase eriplaneeringu lõpetamiseks.

Vähe egotsentrilisematel teemadel - käsil on keskmisest hullumeelsem nädal. Logistiliselt ka. Mitte päris see vabariigi aastapäeva nädal, aga sinnapoole kisub küll. Täna oreldasin hommikul Tartu Peetris, õhtul juba Tallinna Rootsi-Mihklis.



Homsesse mahub klaverisaate proov solistiga, kaks pillitundi, TÜANi proov, keemikute pulma keika proov ja keiks ise. Reede hommikul solisti esinemine, siis Võrru, õhtul tagasi üht lauluansamblit natuke juhendama + üks pillitund. Nädalavahetusel BM koori laager - minu esimene sellelaadne päris üksi hakkamasaamine ja ühtlasi esimene laager antud seltskonnaga. Väga põnev!

Mis ma oskan öelda, olen õiges kohas. Kui saaks seda õiget kohta ainult säilitada nii, et sinna mingit pasapaleed jõe ülemjooksule ei ehitataks. #minublogi #väljendunkuidastahan