22. okt 2014

see on nii tõsi

et palju on enda mõtlemises kinni.

ma olen praegu üsna isoleeritud kõigest, mis elab ja hingab - põen kodus mingit väikest neelu-nohu-häda viirust. ja niimoodi eraldi olemine on üllatavalt meeldiv. avastasin, et ühel etnolaagrikaaslasel on väga lahe playlist juutuubis ja niimoodi on sardiinia-saami-rootsi-norra-läti-altai-veelmiljonivenepiirkonna-rahvamuusika mu korteri päris läbi immutanud.

eile oli mul mingi impulsiivitsemine. ostsin jube palju šokolaadi ja astelpajumahla ja läksin pärast erialatundi koju haigust põdema. öösel magasin ja täna jätkan sama rutiini. eile käis Gerli leiba ja täna Marili fervexit ja mandariine toomas. tunnen end nagu kuninga kass.. selle vahega, et kuradi rõve on olla. aga kui mõelda haigus väiksemaks, kui ta päriselt on, on sellest kasu. ma tegelikult tunnen end juba üsna hästi.. lihtsalt see imelik tõkestus hingamisteedes ja huugav pea.

tee tee tee tee tee tee tee tee
tõenäoliselt oli seda aja maha võtmist vaja.
samuti kirjutasin eile öösel ühe loo meie kopenhaageni-bändile (kellest ilmselt detsembris rohkem kuulda saab!), täna ei mäleta ma sellest enam midagi, aga sibeliuse fail on alles. palavik teeb asju.

vist teen veel ühe uinaku.

1 kommentaar:

Oliver Tomingas ütles ...

Tuttav küsis, kust selliseid putukatega tasse saab?