8. apr 2020

muidugi tuleb

muidugi tuleb tunne, et tahaks lugematul arvul inimestele külla minna, just nüüd, kui on kaua kodus oldud - tahaks lihtsalt ärgata erinevates tubades, erinevates majades. avad silmad ja voodi on näiteks akna juures või kuskil orvas/urus ja siis poed kohe valgusallika juurde, poed akna juurde, tõmbad kardina eest (kui juba ei ole eest, mind valgus magades ei sega) ja näed näiteks teist maja. või näed kellegi autot. või näed metsa. või näed muru.

tahaks külastada kõiki neid kv.ee maju, peaks olema mingi selline äpp, et broneeri endale ööbimine tühjaltseisvas kv.ee majas, et saaksid päriselt tunda, mida tähendab selles majas üles ärgata - kas on hea tunne või ei ole. see hea tunne on mulle küll väga oluline. noh, okei, eks see on natuke võlts ka, kui on uus koht, siis on hea mitu palli rohkem inspireeriv või "kohalolu kogev" elamus selles võõras toas ärgata.

meenuvad need korrad, kui olen ärganud külalisena. kellegi teise kodus, võõras padi, võõras lõhn kohe ärgates. ja siis kuuled et keegi toimetab juba kuskil (pean silmas köögitoimetusi, mitte tekstiga töötamist, aga muidugi oleks äge, kui keegi istuks sul ustavalt jalutsis ja klõbistaks kõvasti midagi toimetada sellesmõttes ja ta peab seda kindlasti tegema sinu voodijalutsis ja sa kuuled toimetamise häält - toim)

jaa, võiks ärgata hurmavas talukohas ja katsuda voodipeatsit ja katsuda ahju 1, uksepiitasid 2 ja 3, teha uks lahti ja vaadata õue, sest nii pole oma kodus tavaliselt kombeks. ei katsu suvalisi materjale. täna tegin oma kodus koridoriakna lahti, sest õues tundus olevat soojem kui toas - põhimõtteliselt nii oli, vähemalt tuule temperatuur. (mitte et toas oleks olnud tuult - toim) naaber remondib täistuuridel, niiet koridoripõrand on kaetud paberiga. on vaid aja küsimus, millal sinna pipi hobust joonistama hakkan. (kaneeliga.... ilmselt kaneeliga)

mõtlesin täna sellele, et vau, mõned inimesed oskavad ise kringlit teha, millal aga tuju tuleb.

aju kärssab, hiir hüppab, kass kargab, padjavarud tõi nummi (tegelt pole siin kedagi hetkel padjavarusid eksponeerimas - toim) 

Kommentaare ei ole: