21. nov 2018

story of my life

see kui pead kirjutama "enda kohta lühikese tutvustuse kontserdikavasse" ja oled enne seda lugenud meetrite kaupa teksti Poulenci ja Mendelssohni kohta Vikipeediast ja Google booksist ja jumal teab kust veel, siis ei olegi iseenda kolmandasse isikusse panemine nii keeruline. (aga sisu tootmine ikkagi täiesti nõutukstegev??)
"Lapsest peale on ta tegelenud nii klassikalise- kui pärimusmuusikaga ning olnud klaverisaatjaks kooridele, kus ta ei tahtnud laulda."
 As mentioned above, his vivid descriptions of the liturgy at st. Peter’s in rome shows an obvious awareness and understanding of the Roman catholic liturgical year as a continuosly unfolding drama.


üldiselt jube on see nädal, aga täna Peetris sain lõpuks jalad nii lahti (organisti elu), et lootusekiir hakkas mu peale paistma, oi kui hea, silitab nägu ja käsi (võib pesta sama seebiga, kes oleks arvanud).

"Kas julgeksid selles pesuvahendis vannitada ka oma last?"

tulge kontserdile, Tartu või Tallinn, you name it, we have it. (ma olen nii üleväsinud prg aga samas oli väga hariv Mendelssohnist nii palju teada saada) Tõesti, väga ilus kava! FB ürr: linkidilink





Kommentaare ei ole: