21. mai 2021

 hommikud on ära jäänud. ja jäävad veelgi ilmselt. uni uni uni tahab mind kaugemale kanda. absoluutselt unekeskne aeg. enne poolt 12 ei ole mingit tahtmist tõusta.

vaatasin ka siis eile eurovisiooni... ja päris mitu mõtet sõnastust pähe 

1) videokvaliteet on liiga hea (ja mul pole isegi oled/eiole telekat!), nagu reaalselt kuidagi valesti on midagi selles, et ma näen piirjooni ja värve nii erksalt ja teravalt. (öää sest vanasti ju, ee, mm, oli teisiti)
2) tõlked on tegelt... suht üle jala tehtud :D:D (nt bulgaaria laulus oli üks mõte täiesti valesti tõlgitud - growing up is getting old = suureks kasvamine on vananemine :D :D :D :D:D:D:DDDDDDDDD) 
3) imelik on näha teleshows interneticontenti reklaami - ehk siis nad hakkavad mingit intekat näitama ja siis ütlevad, et vaadake meie veebilehel see intekas lõpuni
4) uku laul polnud niivõinaa minu maitsele muusika, aga nende juurdelauldud jooksudega rikuti asi veel rohkem ära. laul väga täis vokaali, null hetke tasakaalustamiseks. ühtlasi minu jaoks ikkagi see "vokaal fonogrammis lubatud" teema on veits imelik, ma näen, et solist võtab hetke ja vaatab kaugusse, aga samal ajal kõlab tema lauldud takt - ja mixis väga esil
5) OKEI KAS ME VÕIME RÄÄKIDA ŠVEITSIST laulja aurab samal ajal Marc Almondi, Robert Smithi ja Morrissey vaibe. samal ajal lihtsalt ideaalne vokaalikontroll. ja lavakujundus reaalselt sobib laulu ja lauljaga. ja - laul sobib lauljale! mida kombot.
6) tegelt võiks järgmisel aastal saata eurovisioonile Marko Reikopi

suur kastanipuu on akna taga täiesti märkamatult lehte läinud. väga lehte. ja muid olmelisi tähelepanekuid ka: toa loomulik soov on minna sassi. muidu ju ei läheks? 

Kommentaare ei ole: