23. dets 2020

jäljeken

vahepeal on toimunud kirjutuslaua koristamine. see oli väga meeleolukas sündmus ning oli palju lihtsam, kui ma esiti arvasin. nüüd on laud päris korras, aga hakkab jälle sassi minema. missasja!

siis vahepeal saab veel uut muusikat jagada - juba jaanuaris salvestasime üht põnevat lugu Raili sulest. Raili oli minu kursaõde TÜVKA päevilt ning tal on mõnus sädemeke sees, kirjutab kaunist muusikat. muidugi on tal ka hästi eristuv ja kaunis hääletämber. "Golden string" sai täitsa uhke video koos salvestusega ja ütleme nii, et nii suurejoonelist entrance'i polegi mul veel olnud. Viljandi Jaani kiriku orel on üks mu lemmikuid. võib-olla isegi kõige lemmikum?


pühad on ka saabumas ja üritan siis tahmatoomast välja ajada. alustada tuleks kõige tagumisest toast ja kuidagi keskele kokku. siis võtta hoogu ja joosta keskpudi suunas ning kihutada keskpudi uksest välja - kuid esik on kerge kurviga, niisiis klahvikombinatsioon oleks üles ja paremale. samaaegselt võiks see ka väljuda korstna kaudu, üles ja paremale. kuidas seda saavutada? ahjuuks lahti? aga sinna läheb ju kass sisse. alati läheb, kui tekib võimalus (kütmisel tuleb hästi kiiresti tegutseda ja puud kohe sisse ajada, muidu on pärast tuhased käpajäljed elutoas). huvitav, kas kass suudaks väljuda majast korstna kaudu - tulega pole siin midagi tegemist, palun oma vägivaldsed mõtted endale hoida! mõtlen sellist ninjahüppamist: hooga üles, ehk siis ahjusuust sisse, siis paremale korstnaseinale, siis vasakule, siis jälle paremale - nagu mingis arvutimängus sai vanasti sedasi mööda kitsast pikka koridori üles hüpelda.


Kommentaare ei ole: