25. dets 2017

käisin külas

Sugulaste juures oli traditsiooniliselt tore. Onunaine läheb iga aastaga järjest elavamaks. "Valteri sünnipäeval sai meil 40 aastat abiellumisest."
Mõtlen hetkeks - vau. Kas tulevikus üldse leiab selliseid inimesi, kes veel pärast 40 aastat koos on?
Ja siis on selline tabel. Rubiinpulm?
Antud tabel annab veel, et 6 aastat abielus olnutel on suhkrupulm, 9 aastat lina ja 10 aastat tinapulm. Miks inimesed ei tee temaatilisi pidusid? 9 aastat abielu - kõik tulevad linastes riietes kohale. Või siis tinastes... 13. aasta pitspulmas võiks teemas olla pits. Ja tehakse pitse, noh, niikuinii on iga pulma-aastapäev pitspulm, kui me nüüd eestlasi vaatame, eks. Kuidas kõikides riikides 33. pulma-aastapäev on maasikaspulm?? Siis peaks külalised Maasikasse tantsima minema, noh, kui seal veel uksed lahti on selleks ajaks..

Igal pool on need 2018. aasta kalendrid, vist tulebki uus aasta. 2017 oli  r e t s.  igas mõttes. Pööripäeva eel liikus Saturn vaikselt Kaljukitse. Tere tulemast koju. Siin ta on 2020. aasta märtsini. Et sellest siis need "Kaljukitse elus algab uus 2,5-aastane ajajärk"-laused erinevates horoskoopides. Mõtlesingi, et millest see spetsiifika, aga ikka juhtplaneedist. Tükk aega kükitas see vend Amburis, jonnakas tulemärgis, ehk sel ajal tekkinud konfliktidele on mingit kerget lahenemist loota? Igal juhul on see maamärki kulgemine hea, tasakaaluvärk!

These transits slow life down (or at least, that is how we perceive it) and force us to live our lives in the present. Although Saturn transits can make life feel like a drudgery (these are often times when our lives seem to move at a snail’s pace and advancements are hard to see), they also give us the opportunity to gain inner strength, to become more responsible for what we do and say, and to cut out waste or excesses in our lives. Basically, what happens is a form of paring or slimming down in the area of life affected by Saturn. We are getting rid of things in our lives that are not working for us in the real world, and focusing on improving and strengthening the things that do serve a useful purpose. (loe Saturni liikumise kohta siit veel)

Õige mitu tunnet on, mida tahaks maha jätta. Loogiline oleks, et mida aeg edasi, seda lihtsam on. Ometi tuleb mingi enese tõlgendus vahele. Prrrrr. Saturn saab siis praadida mind nendes.. kuniks on praetud. Praetet. Praet. T't.
Aga plaan aasta alguses Soome minna peaks vähemalt õnnestuma. Viimasest soome keele tunnist sain hullu tõuke, mängisime tunnis soomekeelset aliast ja üsna jõukohane oli seal seletada, kohati ää-öö-mm-ee-hetki oli, aga üldiselt olime kõik väga tublid! Nüüd olen kolm päeva mingeid soomekeelseid videosid vaadanud... selles riigis on ikka VÄGA palju juutuubereid (Eesti, ma näen, kuhu sa lähed, aga ma ei saa seda peatada). 

Saan Helsinkis kalli sõbra Stefaniga kokku. Lõpuks. Pärast 7 aastat kirjavahetust. Ah jah, ühekohaline number, mõttetu ju, mingi villsõprus selle tabeli järgi..

Kommentaare ei ole: